dijous, 21 de juliol del 2011

With ilusion inaugurem el nostre blog!

És curiós que un blog que inclou la paraula Manolos al seu nom, s’inauguri amb una fotografia com aquesta! Les seves bloggers amb sandàlies de 5€ del H&M! Potser és que nosaltres som així: dues apassionades de la moda, que tenen els ulls posats arreu, que miren, llegeixen, naveguen per internet buscant allò més nou; però que en realitat tenen unes butxaques que els obliguen a buscar gangues! Això sí, les més trendy que es puguin trobar a Barcelona! I creieu-nos quan us diem que això costa, sobretot treballant tant a prop del Passeig de Gràcia que fa que, caminant dues passes, trobem l’aparador de Jimmy Choo!





No espereu trobar grans consells, del tipus: si ets alta et queda millor tal llargada de faldilla o, si tens poc pit, posa't aquest escot...No no, nosaltres som bloggers però prou feina tenim cada dia per vertir-nos com per aconsellar a la gent! A més, som modestes i no creiem que el nostre estil pugui marcar tendència...o si?

En fi, aquí veieu la nostra super compra de rebaixes: les famoses sandàlies estil romà! Que consti que n'hi havia unes de color rosat, molt mones, però com ens hem despertat tard, ja no en quedaven..aix! Veieu com no som unes professionals? Si no, les tindríem!


Carla i Núria.

3 comentaris:

  1. Moltes gràcies Carla i Núria, per la info!!
    Ja teniu una nova seguidora!!
    Quan surti de la feina aniré directe a H&M a veure si encara hi son!!

    Esperaré la propera entrada!!

    Que tingueu molta sort!!

    Felicitats!!

    Petonets

    ResponElimina
  2. Enhorabona per la iniciativa, molt original i necessària! En l'apartat de peticions, us demano si seria possible fer algun apunt sobre les tendències de la propera tardor-hivern. Moltes gràcies, i novament felicitats.

    ResponElimina
  3. Sereu unes cracks de l'estilisme urbà!!!!!!! Endavant amb el blog cracks!! Al setembre hem de sentir a parlar-ne a Rac1!!!
    Un petó GUAPEEEEEEEES!!!!!

    ResponElimina