dilluns, 25 de juliol del 2011

Wedding low cost

Recordeu la gran pel·lícula “Quatre bodes i un funeral”? Aquella on una colla d’amics anglesos coincidien sempre en casaments, un darrera l’altre....Doncs això és una d’aquelles coses que a totes ens toca viure, quan tots els teus amics es casen el mateix any i ja no saps a qui demanar-li un vestit per posar-te i no anar sempre igual! Quan hem esgotat la opció família (germanes, cosines...) i la via amigues queda descartada, bàsicament perquè elles estan igual que tu....Què et queda? Doncs fer com la nostra blogger Carla, buscar una ganga que et faci quedar estupenda i que no et faci deixar-te un ronyó a la botiga!

Les fotos que veureu són de l’outfit aconseguit per menys de 55€! A que no ho sembla? Vestit de H&M (potser que ens comencin a passar uns calerons perquè només hem fet dos post al blog, i aquesta marca és protagonista...), sabates i bolset de la botiga MaryPaz i braçalet de Blanco! Com veureu, el braçalet és molt semblant, per no dir igual, a un model de Bimba y Lola, però evidentment, a un preu més assequible. Pel que fa a les sabates i el bolso, tal i com remarca la Carla, amb molt criteri, MaryPaz és una botiga una mica xoni però a vegades et salva quan busques sabates i bolso a conjunt; en aquest cas, ja podeu comprovar que és així!

Riscos d’aquesta compra: només un! Es pot donar el cas que algú altre porti el mateix vestit que tu! Però si recordeu bé, una escena de “Sexo en Nueva York: la película” la Samantha porta el mateix vestit que la Hanna Montana, i era D&G! Així que ja veieu que gastar calerons no sempre és motiu d’exclusivitat!


1 comentari:

  1. Hi ha MaryPaz a Bcn? Jo em pensava que era una cosa per les quilles madrilenyes!! Això de la globalització...
    I què faríem sense els suecs? Ikea, H&M...

    ResponElimina