dimarts, 26 de juliol del 2011

Una de pantalons!

Avui us presentem la que, sens dubte, és la gran compra d’aquestes rebaixes: aquests pantalons taaaant còmodes! Són de Mango, i realment són de posar, rentar i tornar a posar; pràctics, versàtils, etc. En definitiva, una molt bona idea! Ara, no us penseu que tenim tot l’armari calcat eh? Perquè entre les sandàlies de l’H&M i aquests pantalons podríeu pensar que som com aquells germans/es que la mare els feia anar iguals!

Els colors que hem triat són també de temporada, el verd i el taronja; la Carla combina els seus pantalons amb blanc, una aposta que mai falla, i la Núria s’atreveix amb el color block, que va iniciar Gucci aquesta temporada i que tothom ha d’intentar provar, no costa tant, ja ho veieu!

Per la resta de complements, podeu veure com la Núria porta les sandàlies H&M que ja coneixeu, i la Carla porta unes amb taló de l’Stradivarius, també una de les gangues de rebaixes! Si és que tenim un ull....

I pel que fa al braçalet de la Carla, és el que es va comprar per la wedding low cost (veieu post anterior), així que es posa de manifest la seva versalitat com a complement en qualsevol look. La Núria opta per una polsera amb motius mariners, tant de moda aquesta temporada, de Bimba y Lola.

Us hem de confessar que tothom avui ens mirava amb cara de “porteu els mateixos pantalons oi?”! El motiu estava més que justificat, tenim un blog i calia dedicar-los un post!



1 comentari:

  1. Benvolgudes, són molt interessants els vostres apunts "oportunity". Seria possible algun consell sobre roba de bany per aquest estiu que sembla apunt d'arribar? Alguna "ganga"?
    Agraïda, com sempre.

    The photographer

    ResponElimina