dimecres, 25 de gener del 2012

Rebaixes marujils

 Sí, hem de reconèixer que aquests dies hem estat una mica desaparegudes, però és que les nostres incursions a les rebaixes han estat més aviat marujils... Que si uns coixins per al sofà, una safata per a la pizza, un camino de mesa...  Preocupades per la nostra nova vessant de marujarebajil, l'altre dia a l'hora de dinar vam fer una escapada ràpida a Primark, per reafirmar la nostra identitat.

 Tot i la tentació de comprar-nos 2 o 3 bolsos cadascuna i gran part de l'apartat de bijuteria, una força extranya va fer que al final només compressim uns bons bàsics: mitjons i samarreta blanca, una pinça d'aquelles "per anar per casa", i un petit detall de bijuteria: arracades per la Carla i polseres i un anell per la Núria, i un foulard d'aquells que no necessites, però que sempre van bé tenir. I és que als preus de Primark qui s'hi pot resistir?!?!









 Com podeu veure, als complements s'hi aprecien les tonalitats pastel, que venen "pisando fuerte" aquesta primavera. Però d'això ja en parlarem més endavant.

2 comentaris:

  1. Un dia d'aquests m'apunto!!! Que xulo el foulard!!!!

    ResponElimina
  2. mencanta el foulard!!! crec que anire a veure si en queden...

    ResponElimina