dimarts, 31 de gener del 2012

Així no...

Avui us parlem de nou sobre la gal·la d’entrega de premis del  Sindicat d’Actors, i tal i com us vàrem  prometre, us presentem les estrelles de Hollywood que es van “estrellar” amb el seu modelet!
L’Angelina Jolie no deixa indiferent a ningú, això està clar, i en aquest cas tampoc n’ha estat una excepció, però en negatiu! El seu vestit negre de Jenny Packman és indefinible...Sembla una camisa d’anar a dormir amb poca gràcia, i tenint en compte com arriba a estar de blanca i prima, et venen ganes de començar a donar-li rostits i menjar calòric perquè no caigui a terra! El seu look a l’estil Morticia Adams no ens agrada gens, un fail per ella!
Com ja és habitual, Kelly Osbourne apareix en els llocs destacats dels nostres rànquings de mal vestides, i amb aquest vestit de Bragdley Mischka s’ha quedat ben descansada! I mira que el vestit tampoc és tant terrible, però el cinturó amb els cordills de cortina penjant el destrossa!
En tercer lloc posem a Jessica Chastain, amb un Calvin Klein d’un color molt bonic, això sí, però sense cap mena de gràcia...A més, l’escot no us recorda als clàssics de Versace dels anys 90?
I com definireu l’adornet que porta la Natalie Portam? Una flor? Una papallona? O simplement uns grapat de roba enganxat? El caient del vestit és bonic, però ella sembla portar-lo de manera incòmode...Mala elecció d’aquest Giambattista Balli.
I en darrer lloc, el Versace de Tina Fey, que la veritat, ni fred ni calor...el negre no és sempre una aposta segura noies! Ja ho veieu!
 Angelina Jolie - Jenny Packman
 Kelly Osbourne - Bragdley Mischka
 Jessica Chastain - Calvin Klein
 Natalie Portman - Giambattista Balli
Tina Fey - Versace

1 comentari:

  1. Eeeeeeeeehhhhhh que una te coses ha fer!!!! A veure, vestit negre si, pero no el de la Jolie!!!! Awful!!!!!! La Portman s'ha aprimat tant despres de ser mama q el "floripondio" es la roba q li sobra de la cintura. La resta, nimfu nimfa, no em molen gens!!!!

    ResponElimina