diumenge, 30 d’octubre del 2011

Posa un personal shopper a la teva vida!

Tot i que pugui semblar molt fàcil anar de compres, trobar roba que t’agradi a un preu que puguis pagar i que, per acabar-ho de rematar, et serveixi per diverses temporades; no ho és gens! Per aquest motiu, i per d’altres, existeixen els personal shopper.

Com no, la idea prové dels EEUU, on el dia a dia i el no parar va portar a la creació d’un servei dirigit a fer les compres per tu, ja sigui un regal o fins i tot la teva pròpia roba. Si no disposes de temps ni per comprar-te la roba, tens algú que ho fa per tu! Com diuen les noies de Sex and the city: a NYC pots pagar per tot i per tothom, i a qualsevol hora. Si hi heu estat, sabeu que la cosa és bastant certa...

A casa nostra també ha arribat aquest servei, i avui us presentem http://www.yourpersonalshopper.es/  on en Lluís i l’Esther us assessoraran per renovar el vostre armari de cap a peus, o per buscar aquell vestit que no trobeu per aquella festa tant especial...i fins i tot us faran un seguiment per tal que el vostre armari segueixi cool!

Us recomanem que visiteu la pàgina web i feu una ullada als serveis que hi ofereixen, ja veureu que està molt bé!


I per il·lustrar aquest post, i com no podia ser d'una altra manera, us adjuntem diverses fotos dels vestidors de la Carrie Bradshaw, el del seu pis i el del que comparteix amb en Mr. Big...ai! on s'ha de signar per tenir-lo?? 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada