dijous, 20 d’octubre del 2011

El teu collaret “Carrie”

Com sabeu, el nom del nostre blog fa clara al·lusió a les sabates popularitzades per Carrie Bradshaw a “Sex and the City”; i com tot el que fa, diu i porta aquesta noia és moda, també ho havia de ser el collaret que porta amb el seu nom!

A la botiga HBO, tant la que hi ha a Nova York com a la versió online, podeu comprar el collaret, però si no us dieu Carrie, doncs molt sentit no té oi? Per sort, sempre hi ha gent amb idees magnífiques , i algú ha creat unes webs on et pots fer el teu propi collaret amb el teu nom! I a més, pots triar estil de lletra, color, etc. I a un preu força assequible! Us convidem a que visiteu les webs http://www.gargantillapersonalizada.com o http://www.micollarconnombre.com I mai se sap, pot ser una bona idea per fer un regal! Per alguna amiga o per tu mateixa, que també ens ho mereixem!

I com sabeu que el nostre bloc sempre compta amb la col·laboració desinteressada d’amigues, companyes, etc. des d’aquí volem agrair a la Mireia Camprubi que ens fes adonar de l’existència d’aquestes webs! Thanks Mimi!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada