divendres, 23 de setembre del 2011

Digues sí! a les ballarines

Sembla que l’estiu es resisteix a deixar-nos i això fa que el nostre armari encara estigui ple de roba ben fresca; però les nits ja comencen a ser una mica més agradables, i ja ens permeten treure un dels millors complements de la tardor: les ballarines.

Les ballarines van bé amb tot: amb faldilla, amb texans, amb uns pantalons més formals...Les podem lluir de dia, de nit, mai fallen! El que sí hem de tenir clar és l’estil, i en això tots els dissenyadors ens hi ajuden, ja que en podem trobar de milers de tipus i estils: llises, estampades, amb llaços, amb pedreria, amb punta arrodonida o punxeguda...Per a tots els gustos!

Aquí us deixem unes fotografies amb una petita selecció que hem fet (Pretty Ballerinas, Mango, Zara...) a veure què us semblen! Esperem els vostres comentaris!





2 comentaris:

  1. Hola!

    La veritat que les ballarines són un "xoio" perquè serveixen gairebé en totes les estacions (menys quan fa fred o calor extrems) i amb gairebé tots els estils. Són còmodes i elegants... reuniexen tots els requisits per ser imprescindibles!
    De la vostra selecció m'agraden especialment de les Zara d'estampat de zebra i de pretty ballerinas totes (menys les de la pedreria).
    Us aniré seguint! Petons!
    http://cronicasdemiarmario.wordpress.com/

    ResponElimina
  2. que bonitas son las bailarinas, siempre me han gustadoo!

    besitos!

    ResponElimina