dimarts, 20 de setembre del 2011

Calaveres, brillants i somriures.





Si l’estiu passat l’últim crit en polseres van ser les “decenarios”, altrament conegudes com les polseres de la Sara Carbonero, aquest estiu ja hem començat a veure la tendència d’aquest hivern: les calaveres de howlita. Han passat de ser gòtiques i tètriques, a trendy i colorides. Soles, amb swarovksi  o amb tela, de colors i blanques, les calaveres de howlita estan de moda. La howlita és la pedra amb la que s’elaboren, i a la qual se li atribueix la qualitat d’absorbir les energies negatives serà veritat ???


Junt amb les calaveres també venen les polseres de tela i brillants, de tots els estampats possibles, amb flors, a ratlles, del Barça... qualsevol estampat és vàlid si va acompanyat d’uns brillants, encara que no siguin swarovski...

I finalment la polsera del somriure, estigueu atents i atentes que serà tota una revolució, ara per ara només us podem dir: amb il·lusió!!!


Per últim agrair a la Ima la seva col·laboració en aquest post, ja que ens ha cedit tota la seva col·lecció de polseres per a fer-ne les fotografies.

2 comentaris:

  1. Ja et dic jo q sí seran revolució... ben aviat!!!

    sònia

    ResponElimina
  2. Hooola!
    ostres a mi aquestes coses m´encanten! Ara estic en busca d´una calavera!!
    ptonas

    ResponElimina