dilluns, 18 de febrer del 2013

No em ratllis! O si?


Barcelona 080 fa uns dies, catifes vermelles per tots els premis cinematogràfics i ara Madrid Fashion Week. Fa dies que estàvem callades però hem estat observant les tendències per poder fer el post. De cara la propera temporada tenim dues notícies: la primera és que continuen els colors nude i terra, el texà i els estampats.
I l’altra bona notícia és que les protagonistes de la propera temporada són les ratlles, especialment la combinació blanc i negre.

Us proposem aquestes camises, pantalons o americanes per poder agafar idees! Però us animem a mirar les webs o anar a les botigues perquè hi ha moltes més coses, això només és un petit recull.

Vestits: Hem trobat aquests dos. El primer és de Zara i el segon de Mango. El preu, 25.95 euros i 19.99 euros respectivament.






Si preferim només portar una peça de ratlles, primer optem per les camises. N'hem trobat per totes les èpoques, així que, no ens podrem queixar!

Zara - 29.95 euros




Blanco - 25.99 euros



Stradivarius - 19.95 euros



Blanco 15.99 euros



Si preferim portar les ratlles a la part de baix, tenim aquests fantàstics pantalons del Blanco per 29.99 euros o bé les faldilles del zara per 29.95 euros.



Per acabar, si volem donar el toc amb una americana, ens quedem amb aquesta del Zara.






Així que si vols estar a la última pots agafar alguna de les combinacions de ratlles, sinó, no em ratllis i agafa un estampat diferent o un sol color!






1 comentari:

  1. La blusa de blanco con el lazo en negro es una monada!!

    Estamos de sorteo en nuestro blog! Un bolso de ZUBI!
    Te animas a apuntarte?

    Un besazo guapísima
    Patri
    http://www.siemprehayalgoqueponerse.com/

    ResponElimina