dimecres, 25 d’abril del 2012

Celebrem un baby shower!

Sabeu que hi ha tradicions que, de moment, no han arribat a casa nostra, si més no, de forma generalitzada, i que són divertides i curioses. Una d’aquestes tradicions són les festes pels nadons, principalment quan encara han de néixer, conegudes com a baby shower.
Sobretot als EEUU i UK és una tradició molt popular, i són moltes les futures mares que les celebren; de fet, si fullegem les revistes de “cotilleos” podem trobar festes d’aquests tipus, on normalment les convidades són amigues i familiars de la mare. Tot plegat, una excusa perfecte per parlar, beure, riure i obrir regals! No està gens malament oi?
Fins i tot, a la gran “Sex and the City” dues de les protagonistes van tenir el seu particular baby shower. Primer, la Miranda, al·lèrgica a aquest tipus de festes, fet que va portar a situacions molt divertides! I després la Charlotte que, com no podia ser d’altra manera, va tenir la festa perfecte.
Us adjuntem diversos objectes que es poden veure a una festa d’aquest tipus, a veure què us semblen! I si alguna de vosaltres té ganes d’organitzar una baby shower pel Josep, la seva mare encantada eh? jejeje
 Invitació
 Decoració per partissos en forma de biberó

 Globus en forma de xumet
 Baby shower de la Miranda a "Sex and the City"
 Pastís de tres pisos fet amb roba de bany
 Decoració de pastís amb una mare
 Globus en forma de cotxet
 Invitació
 Moment Charlotte - Mr.Big que li provoca el part! La imatge no és del baby shower però mola oi? Va carregada de bosses!
 Initació en forma de body
Decoració per pastissos en forma de nadó 
 Un globus - nadó
Un globus - peuet

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada