divendres, 30 de desembre del 2011

Cap d’Any a la neu

Sou moltes les que passareu la nit de Cap d’Any a la neu, i ja se sap, a dins de casa o del restaurat o el bar, és a dir, dins l’espai on el celebreu s’hi  està molt bé, però quan sortim...se’ns congelen fins i tot les pestanyes!

Així que us proposem un look calentó i glamurós, of course, per si mengeu el raïm colgades per la neu! Comencem amb un jersei d’estrelletes (tendència aquesta temporada) en gris de Mango, que combinem amb uns texans Salsa, que ressalten les nostres corbes!  Ugg fa mil i una botes per adaptar-les a qualsevol  ocasió, i en aquest cas us proposem unes amb lluentons plata, molen eh? Per no tenir fred a les mans hem trobat aquests guants llargs blancs d’Uterque que combinem amb la bufanda que mai falla, la Burberry! En aquest cas, en blanc i de cashmere. I tot plegat ho rematem amb una jaqueta Barbour en blanc, amb caputxa i cinturó, que ens heu de reconèixer que és una passada!

Esperem que els nostres modestos consells us hagin servit per trobar alguna idea, ja sigui per vestir, per regalar...o simplement per passar una bona estona! I us agraïm molt sincerament que ens hagueu anat seguint aquest 2011! Us esperem al 2012! Que tingueu un molt bon any!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada